Scene șocante la baschet. S-a lăsat cu bătaie. Un jucător al campioanei are dosar penal

Scene șocante la baschet! Un jucător al campioanei României s-a ales cu dosar penal. Scenele incredibile s-au întâmplat la derby-ul dintre campioana U-BT Cluj și CSM Oradea, meci încheiat cu scorul de 74-82.

Karel Guzman, aruncătorul lui U-BT Cluj s-a ales cu dosar penal la finalul partidei, după ce a fost aproape să facă un gest șocant.

Scene șocante provocate de Karel Guzman

Scene șocante provocate de către cubanezul Karel Guzman! În sfertul al doilea al partidei, Guzman a fost eliminat pentru comportament nesportiv. În urma eliminării, acesta a sărit la bătaie și nu a putut fi oprit de nimeni.

Conform publicației ebihoreanul.ro, coechipierii și agenții de pază din sală au reușit să îl oprească într-un final, iar jandarmii i-au deschis dosar penal.

„Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent”, a declarat Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor, pentru sursa menționată anterior.

În urma scenelor șocante, oficialii de la U-BT Cluj au oferit o reacție oficială.

„Din cunoștințele noastre, jucătorul Karel Guzman nu are nici un fel de antecedente de violență, iar în cadrul echipei noastre a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă și bazată pe respect.

„Clubul U-Banca Transilvania își afirmă pe această cale poziția clară de condamnare ferma a oricăror acțiuni de violență în sport. Clubul va susține întotdeauna spiritul de competitivitate bazat pe fair-play. În cadrul clubului vă fi deschisă o anchetă disciplinară ca urmare a acestui incident”, este o parte a comunicatului oferit de către clubul clujean.

De asemenea, și Karel Guzman a oferit un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„Regret acțiunile mele și vreau să-mi cer scuze clubului, coechipierilor și tuturor care erau acolo. Comportamentul meu a fost inacceptabil. Și înțeleg că nu reflectă valorile echipei noastre ori ale sportului ori ale baschetului”, a spus Karel Guzman, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed