Scandalul Sepsi-FCU Craiova ia amploare! Gest fără precedent al oltenilor. Ce a anunțat căpitanul echipei

Partida dintre Sepsi și FCU Craiova a fost oprită în minutul 25 din cauza scandărilor rasiste venite din peluza oltenilor.

Două săptămâni mai târziu, Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, a decis să le dea câștig de cauză celor de la Sepsi și le-a acordat victoria cu 3-0, la masa verde.

Jucătorii lui FCU Craiova, gest fără precedent

Oltenii au făcut apel la Comisia de Recurs asupra deciziei. Astăzi, cu o zi înaintea judecării apelului, FCU Craiova a organizat o conferință de presă la care au luat parte 5 fotbaliști importanți din lotul oltenilor.

Mijlocașul Dragoș Albu, portarul Ionuț Gurău și mijlocașii Bahassa, Vlad Achim și Juan Bauza, au fost prezenți la conferința de presă.

Vlad Achim, căpitanul oltenilor, a fost singuru fotbalist care ” a luat cuvântul”. Mijlocașul a cerut ca partida cu Sepsi să fie rejucată, mai ales că acel meci poate fi crucial pentru accederea în playoff.

„Părerea noastră este că s-a luat o decizie greșită, care nu este în spiritul fotbalului. Apoi s-a aflat că decizia este și neregulamentară, având în vedere că meciul se oprește doar în cazul scandărilor rasiste, și nu xenofobe.

De pe teren nici nu s-a auzit mare lucru, era gălăgie. Nu cred că a afectat pe nimeni. Sepsi nici nu are mulți jucători de etnie maghiară, dacă a avut unu-doi pe teren. S-a și văzut că n-au fost afectați. Au așteptat foarte calm decizia finală, n-au luat nicio măsură. În mod normal, când se întâmplă astfel de lucruri presupun că ești mai nervos.

Pot să spun că ne afectează foarte mult pe noi această decizie. Din punct de vedere financiar nu suntem lăsați să ne apărăm șansele pe teren, avem prime de obiectiv destul de mari. Ar trebui să luptăm pentru aceste prime pe teren.

Ne afectează și imaginea. Cariera unui jucător se poate schimba total din cauza unei astfel de decizii. Pentru că nu se îndeplinim obiectivul și nu suntem acolo cu echipele puternice, în lumina reflectoarelor. Iar asta ne va afecta pe toți, dacă nu vom fi lăsați să ne apărăm corect șansele”, a precizat Achim.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed