Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022! Revoltă după semifinala Franţa – Maroc: ‘Cine mă contrazice, îl bat’

Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022! Revoltă totală după semifinala Franţa – Maroc 2-0. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a ieşit la rampă. S-a enervat că africanii nu au primit un penalty.

Cupa Mondială 2022 a fost înconjurată de scandaluri şi controverse. Ultimul, chiar la a doua semifinală dintre Franţa şi Maroc.

Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022!

Marocanii au avut un penalty clar în minutul 27. Arbitrul mexican a dat fault în atac şi galben pentru jucătorul marocan. Nici măcar VAR-ul nu a intervenit pentru a îndrepta uriaşa greşeală.

Şi fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, s-a enervat. L-a făcut praf pe arbitrul mexican al semifinalei. „Maroc nu a avut moral de competiţie înaltă. Nu au avut nici un arbitraj corect. Ăla a fost penalty clar. Cine mă contrazice, îl bat”, a spus Dragomir, în direct la ProArena.

Fostul şef al LPF a vorbit şi despre finala Franţa – Argentina. Chiar dacă este un fan al lui Leo Messi, Dragomir crede că francezii sunt cei care vor câştiga a doua Cupă Mondială consecutivă. „Doi elefanţi joacă în finală, Mbappe şi Messi. Sunt şi eu curios. Îţi dai seama ce meci va fi între ei. Dacă nu face vreo minune Messi e greu de bătut Franţa asta. eu spun că Franţa ca echipă e mai tare, dar Messi e un geniu. Eu i-am prins şi pe Maradona şi pe Pele, dar ca Messi nu a existat pe Planetă. Messi face ceva împotriva naturii, te fixează”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed