Scandalul momentului în Superliga! Jucătorul lui Elias Charalambous, umilit în direct: ‘Atitudine zeflemistă, înțepată’

Scandalul momentului în Superliga! Jucătorul lui Elias Charalambous, umilit în direct. Totul a pronit după ce fotbalistul l-a atacat dur pe selecţioner, supărat că nu a fost convocat la echipa naţională.

Viorel Moldovan (51 de ani), fostul mare internațional, l-a certat pe Octavian Popescu după ce a ascultat declarațiile acestuia date după meciul cu CSU Craiova, scor 3-0.

Scandalul momentului în Superliga!

Octavi Popescu a declarat că este deranjat de faptul că nu a fost convocat la naționala U21. „Știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat”, a spus jucătorul, în direct la Digi Sport.

Viorel Moldovan este de părere că atitudinea pe care a abordat-o Octavian Popescu este una zeflemisită și că acesta trebuia să dea dovadă de abilitatea de a eschiva.

„Sunt momente când trebuie să îi întinzi o mână unui jucător talentat, dacă vezi că își dorește. Dar, am constatat în declarațiile lui o atitudine zeflemistă, ceea ce nu e normal. Trebuie să ai abilitatea să te eschivezi, să nu răspunzi așa pe nas. Aș mi s-a părut. El trebuie să demonstreze, să joace.

El, până la acest meci, nu a demonstrat. Forma lui nu l-a recomandat. Ei au impresia că totul li se cuvine, că e suficient să faci un meci bun. Nici nu au demonstrat mare lucru acești tineri. Nu se gestionează în așa fel încât să schimbe atitudinea asta.

Putea să spună: «O să dorm în sala de forță, o să rup sala, să pun masă musculară, să devin mai puternic, să nu mă dea adversarul la o parte». El se duce în vacanță acum. Bine e copil, dar la unii copii vezi atitudinea asta înțepată.

Normal că nu îl convoacă la echipa națională, dacă tu te comporți așa. Că are ceva cu el? Păi, ce să aibă, poate atitudinea lui îl deranjează”, a declarat Viorel Moldovan, în direct la Prima Sport.

FCSB a reuşit să câștige toate cele trei puncte în meciul disputat cu CSU Craiova, menținându-se pe prima poziție în clasamentul Superligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed