Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţ clar despre o vedetă de la FCSB: ‘Joacă un fotbal total’

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţ clar despre o vedetă de la FCSB. S-a aflat cine l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu după meciul FCSB-CSU Craiova 3-0.

Ilie Dumitrescu l-a luat la țintă pe Darius Olaru! Elias Charalambous va fi uimit. Ce a putut spune despre jucătorul vicecampioanei.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Darius Olaru a avut un început de sezon de apreciat, prestațiile sale asigurându-i locul în lotul reprezentantei României, pentru duelurile directe cu Israel și Kosovo, în cadrul EURO 2024.

Echipa României va evolua în septembrie și cel mai probabil, îl va avea ca titular pe Olaru, care a fost omul meciului și în partida pe care vicecampioana a disputat-o cu CSU Craiova, scor 3-0.

Ilie Dumitrescu a lăudat debutul de sezon al mijlocașului, conform digisport.ro.

„E la cel mai înalt nivel Olaru, joacă un fotbal total, face pressing, e într-o formă sportivă cum n-a mai fost. A ajuns la o dezinvoltură anume în ultimii 20 de metri.

Nu pot să spun eu dacă merită sau nu, dar e o soluție pentru selecționer. Olaru deja nu mai e unul care mai vine și el pe la lot, e deja o certitudine”, a spus Dumitrescu.

Elevul lui Elias Charalambous a reuşit patru goluri și o pasă de gol, în primele șase partide din noua Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed