Ladislau Boloni, dezvăluiri fabuloase despre Cristiano Ronaldo. Ce a putut să facă portughezul când juca la Sporting

Ladislau Boloni a povestit în presa internațională un episod fabulos al cărui subiect principal a fost Cristiano Ronaldo.

Totul s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, în momentul în care CR7 a fost promovat la prima echipă a lui Sporting de către antrenorul român. Lusitanul a marcat în meciul Sporting – Morsirense 3-0, iar Ladislau Boloni a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. La vremea respectivă, antrenorul român a declarat că Ronaldo ar putea să-l depășească pe Eusrbio, legendarul fotbalist portughez.

Incredibil a fost ceea ce s-a întâmplat după această declarație. Ladislau Boloni a fost sunat de avocatul lui Ronaldo.

”Ronaldo avea ceea ce știm deja: putere, explozie, viteză, tehnică. Primul său gol la Sporting a fost marcă înregistrată. Am prezis că va fi mai bun decât Eusebio, apoi, am primit un telefon de la avocatul meu.

Mi-a zis: `Ești nebun? Eusebio este precum Amalia Rodrigues, regina fado-ului (n.r. – un gen muzical portughez). Eusebio este regele fotbalului. Cum să-l compari pe Eusebio cu un copil?`

Am spus: `Da. Dacă nu vor fi probleme, acest copil îl va depăși pe Eusebio`”, a povestit Ladislau Boloni, pentru RMC Sport 1, potrivit record.pt.

Ladislau Boloni a avut încredere în Ronaldo

CR7 a fost primul fotbalist care deși nu împlinise nici 16 ani a jucat pentru Sporting la toate echipe de juniori și tineret într-un  sezon: U16, U17, U18 și echipa a doua. Pe 29 septembrie 2002 a debutat în campionat. Un an mai târziu a fost cumpărat de Manchester United, englezii plătind 19 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed