Scandalul dintre Mirel Rădoi şi CSU Craiova continuă! Ce i-a făcut Rotaru fostului său antrenor: ‘Nu se termină aşa uşor’

Scandalul dintre Mirel Rădoi şi CSU Craiova continuă! S-a aflat ce i-a făcut patronul echipei, Mihai Rotaru, fostului său antrenor. Tehnicianul a fost chemat în garanţie în procesul pe care echipa îl are cu Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Mirel Rădoi s-a despărţit cu scandal de CSU craiova. Şi-a găsit echipă, dar nu a scăpat de problemele cu fostul său club.

Scandalul dintre Mirel Rădoi şi CSU Craiova continuă!

Mirel Rădoi a exclus mai mulţi jucători din lot când o antrena pe CSU Craiova. Doi dintre aceştia s-au îndreptat către club. Cer daune şi au dat echipa în judecată. Antrenorul a fost chemat în garanţie, conform prosport.ro.

Rădoi vrea să se ţină departe de caz, dar a avertizat. Spune că acesta este departe de a fi încheiat. „Nu aș vrea să discut despre subiectul acesta, îmi pare rău. Vă înțeleg că vă faceți datoria și trebuie să faceți un articol despre acest subiect. Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni.

Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, conform sursei citate.

CSU Craiova l-a chemat în garanție pe antrenor. Clubul lui Rotaru îl consideră responsabil pentru situația provocată la echipă prin excluderea din lot a lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

Oltenii spun că fostul selecționer ar trebui să fie tras la răspundere în cazul în care cei doi jucători vor avea câștig de cauză. Astfel, vor ca Rădoi să le plătească sumele din propriul buzunar dacă jucătorii vor câştiga.

Înițial, Rădoi a beneficiat de susținerea clubului în acest demers. Apoi, conducerea a decis să-i reprimească pe Hanca și Vînă și să se întoarcă împotriva lui Rădoi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed