Scandal uriaş la Rapid! Ce au făcut fanii după bătaia încasată la Iaşi. Reacţie şocantă a galeriei

Scandal uriaş la Rapid! S-a aflat ce au făcut fanii după bătaia încasată la Iaşi. Reacţie şocantă a galeriei la capătul partidei pierdute de giuleşteni în Moldova, scor 1-3. Este prima înfrângere a rapidiştilot în 2024, după 5 victorii consecutive.

Reacţie absolut şocantă a galeriei de la Rapid după înfrângerea cu Poli Iaşi. Suporterii au uitat repede cele 5 victorii cosecutive din startul anului.

Scandal uriaş la Rapid!

Poli Iași a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în runda cu numărul 27 din Superliga. Galeria giuleșteană n-a acceptat eșecul și i-a gonit pe fotbaliști. Fanii şi-au încurajat favoriții până spre finalul meciului. Golul de 3-1 i-a scos din minţi, iar reacţia acestora a fost absolut şocantă.

Imediat după fluierul final, Cristian Săpunaru a mers în fața suporterilor giuleșteni. În tot acest timp, coechipierii așteptau pe gazon. Mai multe gesturi dezaprobatoare au fost surprinse în peluză. Cei din galerie i-au gonit pe jucători care veniseră să îi salute, ca după fiecare meci.

În timp ce jucătorii mergeau spre vestiare, galeria de la Rapid le-a strigat: ”Rușine, rușine să vă fie”, semn că eșecul i-a dezamăgit teribil.

Căpitanul Rapidului s-a întors și le-a făcut semn celorlalți fotbaliști să meargă la vestiare. Și în loja Rapidului erau imagini încordate. Dan Șucu a rămas neclintit zeci de secunde. La fel de dezamăgiți erau Mircea Lucescu și Daniel Niculae.

În direct la Orange Sport, Ovidiu Herea, fost fotbalist la Rapid, a comentat atitudinea suporterilor. „Chiar nu înțeleg reacția suporterilor, nu ar fi trebuit să îi gonească pe jucători. Până la urmă nu e nimic pierdut. Mai sunt meciurile din play-off, e duelul cu FCSB. Îi înțeleg și pe fani, au mers atâta drum, dar n-ar trebui să aibă o astfel de reacție”, a spus Ovidiu Herea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed