Cristiano Bergodi s-a enervat cumplit! Ce a spus după înfrângerea Rapidului la Iaşi: ‘Ne-am dezechilibrat, nu am mai făcut nimic’ + Ce spune despre gaza lui Cristian Săpunaru

Cristiano Bergodi s-a enervat cumplit! S-a aflat ce a spus după înfrângerea Rapidului la Iaşi. Giuleştenii au comis-o în Moldova. După 5 victorii cosecutive, rapidiştii au capotat în Moldova.

Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit după Poli Iaşi-Rapid 3-1. Regretă enorm înfrângerea în faţa unei condaşe din Superliga.

Cristiano Bergodi s-a enervat cumplit!

„Meci pierdut şi din păcate a fost aşa. Chiar dacă am pierdut 3 puncte am avut o ocazie pentru a face 2-0. Prima repriză nu am fost atât de buni. În a doua, echipa noastră a mers mai bine. Am avut două situaţii în care portarul lor a apărat foarte bine. E un duş rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Erau prea multe felicitări.

Sunt lucruri care se pot întâmpla, să greşească cineva. Nu cred că am căzut după golul de 1-1. Am încercat. Am avut două situaţii bune la 1-0. Nu am văzut echipa căzută posihic. Am schimbat ceva, dar aşa şi aşa azi. ei după 1-1 au crezut că puteau să câştige. După al doilea gol ne-am dezechilibrat, nu am mai făcut nimic”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Cristiano Bergodi îşi avertizează propria echipă. Spune că nu mai vrea să vadă asemenea greşeli la meciul din următoarea etapă din Superliga, contra celor de la UTA. „Sper că au înţeles jucătorii, dar vedem miercuri cu UTA dacă au înţeles jucătorii. Am pierdut, nu trebuia să pierdem, dar asta e. În continuare să mergem înainte, nu e un capăt de ţară. Nu se resimte presiunea la titlu. Sunt greşeli care se pot întâmpla. Băieţii să aibă încredere în ei în continuare. E presiune mare, dar să o gestionăm”, a mai spus Bergodi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed