Alexandru Albu nu s-a mai abţinut! A spus clar de ce Rapid a comis-o la Iaşi: ‘Nu am luat deciziile bune şi ne-a costat’ + Avertisment pentru proprii colegi

Alexandru Albu nu s-a mai abţinut! A spus clar de ce Rapid a comis-o la Iaşi. Giuleştenii au întrerupt seria de 5 victorii consecutive în 2024 pe terenul codaşei Poli Iaşi. Mijlocaşul a explicat cauzele înfrângerii ruşinoase.

Alexandru Albu s-a enervat cumplit după Poli Iaşi-Rapid 3-1. A dezvăluit de ce echipa sa a comis-o prima dată în 2024.

Alexandru Albu nu s-a mai abţinut!

„Nu digerăm rezultatul deloc. Am avut ocazii. Nu am luat deciziile bune şi ne-a costat. Puteam intra lejer cu 2-0 la pauză. Nu am luat deciziile corecte şi la golul de 1-1 au intrat ei în meci. Nu doar el a greşit, a greşit toată lumea. Toţi greşim când pierdem”, a spus Alexandru Albu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Alexandru Albu sună adunarea. A spus clar că echipa sa nu este în criză şi că rezistă sub presiune. Vrea ca Rapid să-şi revină şi să câştige în etapa intermediară, contra celor de la UTA. „Să ne încurajăm şi să ne ridicăm. Ne va aştepta un meci greu acasă cu UTA. să câştigăm şi să rămânem acolo sus. Nu resimţim presiunea că altfel nu câştigam 5 din 5. Sunt şi meciuri când nu intră mingea în poartă. Să fim mai luczi în faţă. E păcat să nu luăm cele mai bune soluţii”, a mai spus Albu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed