Scandal uriaş la FC Argeş după umilinţa cu Dinamo! Echipa s-ar putea desfiinţa. Anunţ devastator al primarului

Scandal uriaş la FC Argeş după umilinţa cu Dinamo! Echipa s-ar putea desfiinţa. Anunţ devastator al primarului după turul barajului de menţinere / promovare de pe Arena Naţională.

După Dinamo-FC Argeş 6-1, primarul oraşului Piteşti, Cristian Gentea s-a scandalizat. Nu-şi explică umilinţa încasată de echipă.

Scandal uriaş la FC Argeş după umilinţa cu Dinamo!

Practic, FC Argeş este ca şi retrogradată înaintea returului. Primarul spune că instituția pe care o reprezintă nu va mai susține echipa FC Argeș, după ce trupa din Trivale a fost zdrobită de Dinamo în prima manșă a barajului pentru Superliga, conform prosport.ro.

Manşa secundă a barajului pentru promovarea în prima ligă se va desfășura la Pitești, la data de 3 iunie. „Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine.

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a declarat primarul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed