România, refuzată de încă un jucător! Anunțul a fost făcut chiar de către selecționer. ‘Trebuie să ne rugăm’

România a fost refuzată de încă un jucător. Mijlocașul a fost anunțat inițial de către Federația Română de Fotbal pe lista preliminară a lotului. Dar, cu o zi înainte de anunțarea convocărilor, acesta a fost sunat de către Emil Săndoi pentru a se alătura lotului U20. Tânărul fotbalist a refuzat, potrivit prosport.ro.

Este vorba de Cătălin Cîrjan, jucătorul celor de la Arsenal. Cîrjan se alătură listei jucătorilor care au refuzat echipa națională, alături de Daniel Boloca și Andrei Coubiș.

România a fost refuzată de Cîrjan

România a fost refuzată de către Cătălin Cîrjan. Jucătorul celor de la Arsenal a fost convocat inițial la echipa națională U21. Totuși, înainte de anunțarea lotului final, Emil Săndoi l-a anunțat că va juca alături de reprezentativa U20. La sucurtă vreme de la apariția acestei vești, Cîrjan a postat un scurt mesaj pe rețelele de socializare: „În viață mergi unde ești apreciat”.

Selecționerul „tricolorilor” U20, Daniel Pancu, a vorbit despre situația lui Cătălin Cîrjan, declarând că nu ar trebui „să se roage” de un jucător, pentru a accepta convocarea.

„Emil (n.r Săndoi) a vorbit cu Cătălin. Eu l-am vrut, dar nu a acceptat, a înțeles că e convocarea valabilă doar pentru U21. E liber să aleagă, așa cum și noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la națională. Ar fi și culmea! Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm”, a spus Daniel Pancu

Cătălin Cîrjan este legitimat la Arsenal din anul 2019. Acesta se antrenează în prezent cu echipa mare a clubului, dar așteaptă debutul oficial. Mikel Arteta a contat pe serviciile românului într-un singur meci, un amical cu Olympique Lyon. Atunci, tânărul mijlocaș român a jucat 24 de minute.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed