Adrian Mititelu face mişcarea momentului! S-a aflat cine este noul antrenor al lui FCU Craiova. Surpriză totală

Adrian Mititelu face mişcarea momentului! S-a aflat cine este noul antrenor al lui FCU Craiova. Surpriză totală. Fanii nu sunt deloc de acord cu decizia luată de către şeful clubului din Bănie.

Adrian Mititelu a luat o decizie incredibilă. A numit un nou antrenor cu licenţă PRO la FCU Craiova.

Adrian Mititelu face mişcarea momentului!

Este vorba, de fapt, de o revenire la echipa lui Adrian Mititelu. După mai multe săptămâni în care nu au avut antrenor principal, oficialii de la FCU Craiova au anunțat numele noului tehnician.

Este vorba despre Paul Răducan. Acesta  a fost numit antrenor principal al echipei FCU Craiova, conform unui anunţ oficial al clubului din Bănie postat pe pagina oficială de Facebook. Tehnicianul se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică şi Vali David.

„Bine ai revenit, Paul Răducan!🔥

Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei noastre. Se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică și Vali David.

✍️El a semnat un contract valabil până la 30.06.2024.

Îi urăm mult succes și îi dorim cât mai multe victorii. 💙”, au spus oficialii din Bănie.

Paul Răducan a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024. Fost preşedinte al Şcolii de Fotbal Gică Popescu, a activat ca director tehnic la FCU Craiova în perioada august-noiembrie 2022. Fanii echipei alb-albastre au reacţionat imediat. Sunt nemulţumiţi de faptul că nu a fost adus un antrenor cu nume la echipă.

FCU Craiova a început sezonul cu interimarul Florin Drăgan, dar apoi a fost pregătită de Nicolae Dică (etapele 2-7), după demiterea acestuia revenind ca interimar același Florin Drăgan. Paul Răducan va debuta ca principal vineri seara (18:00), cu prilejul meciului cu Oţelul Galaţi, care va avea loc în etapa a zecea a Superligii, la Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed