Scandal uriaş la Dinamo! L-a atacat direct pe antrenor la finalul meciului. Ce l-a supărat pe Dennis Politic

Scandal uriaş la Dinamo, la scurt timp după remiza obținută în duelul direct cu Petrolul Ploiești, scor 1-1. Dennis Politic a fost cel care și-a exprimat vehement nemulțumirea față de tactica abordată de către Zeljko Kopic.

Dennis Politic nu înțelege de ce antrenorul croat impune, în permanență, un mod defensiv de abordare al finalurilor de meci.

Ce l-a supărat pe Dennis Politic!

Deși au condus până în prelungirile partidei, Dinamo a fost egalată, în urma unui penalty dictat de către Horațiu Feșnic, în contextul clinciului dintre Amzăr și Musi.

Dennis Politic a comentat evoluția grupării și a recunoscut care este principala greșeală în modul de pregătire al lui Zeljko Kopic.

„Din păcate, nu am reușit să câștigăm. În primele 60 de minute am jucat bine, am avut ocazii. Chiar eu puteam să înscriu, nu am reușit.

Nu știu motivul pentru care ne retragem în ultimele 30 de minute, nu a fost doar la meciul ăsta. Dacă ne uităm la ultimele 3 meciuri de acasă, asta am făcut. Din păcate, azi nu am câștigat. Am avut emoții mari la faza din prelungiri, chiar le-am spus colegilor că n-am mai stat atât la VAR.

Mai sunt 7 meciuri, avem toate șansele să câștigăm, ținem mai bine de rezultat, cred că luăm gol mult mai greu.

Ne bucurăm că au fost copilașii la meci, chiar le-am simțit prezența. Îmi aduc aminte de când eram copil, eram foarte bucuros când mergeam la meciuri. Nouă ni s-a părut că a fost penalty la Gregorio, dar arbitrul nu a dat și asta este!”, a spus Dennis Politic, la Prima Sport.

Dinamo se pregătește pentru a efectua deplasarea la Galați, în vederea disputării duelului cu Oțelul, partidă programată pe data de 8 aprilie, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed