Zeljko Kopic, la capătul răbdării! Ce spune după ce Dinamo a fost egalata în prelungiri: ‘Sunt dezamăgit’ + Și-a criticat și propria echipă

Zeljko Kopic a ajuns la capătul răbdării după ce Dinamo a pierdut în prelungiri meciul cu Petrolul Ploiești.

Croatul le-a reproșat elevilor săi că nu au repetat în repriza a doua jocul din prima parte și s-au retras prea mult.

Zeljko Kopic, la capătul răbdării

Antrenorul dinamoviștilor a recunoscut că a fost dezamăgit de jocul echipei sale.

„Am controlat jocul în prima parte, nu le-am dat multe șanse. Planul în repriza a doua era să jucăm la fel ca în prima, să jucăm între linii. Petrolul a jucat cu mingi lungi. Au fost și faulturi ușoare acordate pentru ei în zone periculoase. Nu vreau s vorbesc despre decizia arbitrului, trebuie să accept.

Am fost dezamăgit. Nu a fost vorba de calitate, au jucat cu mingi lungi și ne-au prins. Trebuia să avem mai multă posesie, să jucăm în spatele apărării adverse, dar nu am reușit. Trebuie să analizăm acest meci. Am mai avut probleme la mingile lungi, trebuie să ne pregătim mai bine în viitor.

Politic a fost bun, planul a fost să joace 45-60 de minute. A fost frumos cu copii în tribune. Îmi pare rău pentru ei că am luat acest gol în prelungiri. Nu e la fel ca în mod normal, dar au dat totul să ne susțină. Le mulțumim. Fanii ne dădeau un plus de energie pe finalurile de meci”, a declarat Zeljko Kopic, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed