Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! L-a luat la bătaie imediat după meci: ‘Să fie arestat’ / Video

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! L-a luat la bătaie imediat după meci. Imagini şi clipe teribile petrecute la turneul final din Qatar. Un fost mare fotbalist a luat la bătaie o persoană care voia să-l filmeze.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri şi controverse. De această dată, s-a iscat şi o bătaie.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Fostul mare fotbalist, Samuel Eto’o s-a făcut de râs la Cupa Mondială 2022. Ex atacantul care este președintele Federației de Fotbal din Camerun a luat la bătaie o persoană chiar la finalul meciului Brazilia – Coreea de Sud 4-1.

Samuel Eto’o a fost oprit de mai mulți admiratori pentru un selfie. Una dintre persoanele prezente în afara stadionului 974 l-a scos din minți pe camerunez. Bărbatul respectiv îl filma pe fostul atacant și îi transmitea ceva. În primă instanţă, camerunezul nu l-a băgat în seama

La un moment dat, Eto’o s-a întors și s-a năpustit asupra acelui bărbat. A vrut să-i ia camera de filmat. Președintele Federației din Camerun a fost cu greu ținut de mai multe persoane. Cineva din anturajul său a ajuns la cel care filma și a reușit să-i ia camera din mână, care ulterior a căzut.

În acel moment, fanul s-a aplecat să-și ridice aparatul, dar Samuel Eto’o nu și-a mai putut ține nervii în frâu. L-a lovit direct cu piciorul în figură, i-a mai adresat câteva cuvinte și a plecat.

Nu se știe deocamdată de ce s–a enervat fostul fotbalist. Pe rețelele sociale, fanii au luat foc. ”Ce om brutal!”, ”Cum să faci așa ceva?”, ”Mare fotbalist, om mic” sau ”De ce mai e nevoie ca să fie arestat?” au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Africanul a jucat la echipe precum Real Madrid, Barcelona, Inter sau Chelsea, și a cucerit peste 20 de trofee, printre care 3 UEFA Champions League.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari