Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Cristiano Ronaldo nu a mai suportat umilinţa. A ameninţat cu plecarea

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Starul portughez, Cristiano Ronaldo nu a mai suportat umilinţa. A ameninţat cu plecarea din cantonamentul din Qatar. Au fost momente incredibile în rândul echipei naţionale.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri şi controverse. Starul Cristiano Ronaldo nu a mai suportat.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Ies la iveală amănunte incredibile din interiorul naţionalei Portugaliei. Cristiano Ronaldo s-a certat cu selecționerul Fernando Santos după ce a fost anunțat că va fi rezervă contra Elveției. A vrut să plece din Qatar.A renunțat la acest plan, gândindu-se că ar putea fi primul căpitan al Portugaliei care cucerește titlul mondial.

Relaţia dintre jucător şi antrenor s-a deteriorat. Chiar dacă Portugalia spulberase Elveția, 6-1, calificându-se în „sferturi”, Cristiano s-a strâmbat când i-a strâns mâna selecționerului. Nici nu s-a uitat la el şi nu a sărbătorit victoria pe teren, alături de colegi.

Presa din Portugalia scoate la iveală amănunte incredibile din interior. Jucătorul a fost atât de furios când a aflat că va fi rezervă contra elvețienilor încât a avut o discuție dură cu Santos. L-a amenințat că pleacă din cantonament, părăsește Qatarul și se întoarce acasă, conform record.pt.

Până la urmă, Cristiano a înțeles că, orice decizie ar lua selecționerul, el poate fi primul căpitan lusitan din istorie care cucerește Cupa Mondială. A acceptat să rămână pe bancă, s-a bucurat la goluri ca rezervă și a intrat pe teren în minutul 73.

Miercuri, a doua zi după succesul cu Elveția, Ronaldo ar fi trebuit să se antreneze alături de rezerve și de jucătorii care evoluaseră puțin în meciul din „optimi”. A refuzat. Căpitanul a rămas la refacere împreună cu titularii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari