Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal! S-a dezlănţuit pur şi simplu: ‘Mizerabili şi ipocriţi’ / Foto

Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal! S-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa contestatarilor săi. Totul s-a întâmplat înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022.

Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în optimile Cupei Mondiale 2022. Acum, reacţiile vin pe bandă rulantă.

Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal!

Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit pur şi simplu. I-a distrus pe contestatarii fratelui său. Asta se întâmplă chiar înaintea duelului pentru semifinale de la Cupa Mondială 2022.

Sora starului lusitan vine în apărarea jucătorului. Elma Aveiro e un car de nervi. „Felicitări, Portugalia. Da, ‘Ronaldo nu este etern. Da, din păcate, Ronaldo nu va juca tot timpul. Acum nu marchează goluri, e bătrân. Portugalia nu are nevoie de Ronaldo’.

Am ascultat această conversație. Tot ce a făcut înainte, nu contează … .”, a scris Elma într-una dintre postări, conform as.com.

Dar nu s-a oprit aici şi a revenit cu o nouă postare. „Forţa Portugalia! A stat pe bancă şi s-a odihnit atât de bine. Să joace şi alţii este parte din joc. … Am câştigat, iar acum să ne gândim la următorul meci. Le cer celor 1% dintre oameni, mizerabilii şi ipocriţii, să nu-şi mai umple gura cu rahat. Scuipă şi în farfuria din care au mâncat, iar cel mai rău este că idioţii ăştia vorbesc.

Sprijină Portugalia indiferent cine joacă. Este o echipă, nu e doar Ronaldo. Respectaţi echipa, antrenorul şi mai ales pe Ronaldo. Ronaldo va fi etern, nu va fi uitat niciodată pentru tot ce a făcut şi ce va face. Mândru de tine, frate, pentru tot ce eşti şi reprezinţi în lume. Încă eşti şi restul”, a mai scris Elma Aveiro.

Cristiano se află în faţa unui record istoric. Dacă mai marchează cel puţin un gol la meciul din „sferturi” cu Maroc, Ronaldo ar ajunge la 9 reuşite la Mondiale şi l-ar egala pe marele Eusebio.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed