Scandal uriaș la Craiova. Adrian Mititelu nu-i mai vrea pe ultrași pe stadion. Andrei Preda a luat foc:’ Ei vor să mă defăimeze. Vom juca fără suporteri / El este cancerul Olteniei’

Scandal monstru la FCU Craiova. Adrian Mititelu anunță măsuri fără precedent. Șeful oltenilor spune că pentru o perioadă nu mai vrea suporteri la meciurile de acasă.

”Ce am făcut eu, fraților? Doar ca să pui presiune pe mine pentru a-ți acorda cât mai multe avantaje financiare. Am acceptat, am tolerat, dar nu se mai poate.

De aceea, azi am decis să suspendăm accesul spectatorilor. Vom juca fără suporteri o perioadă, pentru că eu nu mă mai simt capabil să organizez un meci de fotbal! Mai ales când am informații că vor să vină să distrugă, să facă…

Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova, Nu mai putem continua așa, mai ales că ei vor să mă defăimeze pe mine și pe familia mea și vor, probabil, și ca echipa să fie prejudiciată, adică să primim mai multe etape de suspendare.

Nu mai vrem să riscăm prejudicii pentru echipă. Suntem amenințați, am fost supus la umilințe de liderii galeriei, dar nu se mai poate, mi-au atacat familia în cel mai josnic mod. Nu vom avea suporteri nici în deplasare.

Nu pot să stau la mâna lui Gogoașă (n.r. – Andrei Preda) și a încă 4-5 nenorociți. O să cer public Federației să modifice de urgență regulamentul, să se oprească meciul și atunci când jucătorii și conducătorii sunt înjurați. De multe ori, jignirile sunt mai urâte decât formele de xenofobie și rasism. Federația are aceste pârghii. Până nu se reglementează asta, nu mai organizez la Craiova meciuri cu înjurături”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Liderul Peluzei Sud, atac fără precedent la Adrian Mititelu

După anunțul făcut de Adrian Mititelu, Andrei Preda, liderul Peluzei Sud a avut o reacție violentă.

„Cât timp va trăi el nu va fi niciodată aplaudat. Asta e focul lui. I-am aplaudat pe alții nu pe el. Toată viața lui va fi înjurat de tot stadionul. Pentru că a făcut rău unei echipe de fotbal. Din cauza lui au ajuns să fie 2 echipe. A fost premeditat să dezafilieze echipa. Eu știu ce spun. Acel băiat al lui care și-a pus botox, a amenințat un fan la meciul cu UTA. Așteptăm și noi imaginile de la Jandarmerie.

La Sepsi nu a fost nimic premeditat. S-a ajuns la această situație. (…) Vom fi prezenți peste tot pe stadion că nu ne poate interzice asta.

El este cancerul Olteniei care ne-a făcut rău. Nu are respect față de suporteri. El nu e patronul Universității Craiova”, a spus Andrei Preda la ProArena.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. oricum mică galeria voastră!!! tot stadionul??? care tot ca la orice meci mai mult de 10000 nu sunt si galerie vreo 4000 max!!! asa ca bine zice Mititelul decat cu voi la ură, mai bine fară..si totul la relax!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed