Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Dezvăluirea care îl pune la pământ pe patronul lui FCU Craiova: ‘Vom pierde procesul’

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Dezvăluirea care îl pune la pământ pe patronul lui FCU Craiova. S-a aflat în plin scandal legat de întreruperea meciului Sepsi – FCU Craiova de duminică după-amiază.

Adrian Mititelu spunea că nu poate pierde meciul cu Sepsi la masa verde. Acum, este o răsturnare de situaţie. Tocmai a dezvăluit că a fost trădat de un angajat.

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

Partida s-a întrerupt după scandările  suporterilor din Bănie prezenți pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă era sigur că nu poate pierde procesul cu Sepsi, Adrian Mititelu a primit o lovitură de proporții. Attila Hadnagy, președintele clubului din Sfântu Gheorghe, a dezvăluit că un angajat al lui FC U Craiova a semnat un document prin care își asuma prezența suporterilor din Bănie la meci.

Se pare că persoana este Cătălin Rizan, ofițerul de securitate care lucrează pentru FC U Craiova. „Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy, conform prosport.ro.

Şi patronul Ştiinţei a anunţat pe facebook faptul că FC U Craiova o să piardă procesul cu Sepsi din cauza unui angajat. „Veste proastă! Din păcate situația se schimbă radical! SEPSI OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de SEPSI, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

În cazul în care Comisia de Disciplină din cadrul FRF va decide ca FC U Craiova să piardă meciul la „masa verde” partida cu Sepsi OSK, atunci oltenii rămân pe locul 12 în clasamentul din Superliga. Sepsi va face 35 de puncte și se distanțează de Petrolul Ploiești, ocupanta locului 7.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed