Scandal uriaş în Ucraina! S-au enervat cumplit după victoria României în Billie Jean King Cup. Mesaj dur la finalul meciului de dublu

Scandal uriaş în Ucraina! S-au enervat cumplit după victoria României în Billie Jean King Cup. Mesaj dur la finalul meciului de dublu. Ucrainenii şi-au făcut praf jucătoarele după ce au pierdut în faţa fetelor noastre.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au făcut senzaţie în Billie Jean King Cup. La finalul primei zile erau conduse cu 0-2, dar au revenit şi s-au calificat în faţa Ucrainei.

Scandal uriaş în Ucraina!

Reacția presei din Ucraina după victoria istorică a României din BJK Cup a fost una foarte dură. Ana Bogdan și Jaqueline Cristian le-au învins cu 6-2, 7-6(7) pe surorile Lyudmila Kichenok și Nadezhda Kichenok. Astfel, au reușit să obțină o calificare fabuloasă la turneul final.

La scurt timp după acest duel dramatic, jurnaliștii ucraineni au descris eșecul dureros cu un singur cuvânt, dur și fără loc de interpretări. „Ucraina – România 2:3. Fiasco. Surorile Kichenok au pierdut în fața lui Bogdan și Cristian”, titrează publicația Sport.ua.

Ucrainenii nu s-au oprit aici. „Echipa ucraineană nu a reușit să ajungă în finala mondială a Cupei Billie Jean King. Al treilea meci din ziua a doua, disputat pe terenul complexului Omni Amelia Island Resort din Florida (SUA), a fost jucat de Lyudmila și Nadiia Kichenok împotriva tandemului Ana Bogdan / Jacqueline Cristian. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria duo-ului românesc în două seturi.

Naționala României a devenit una dintre cele 12 echipe participante la turneul final. Tragerea la sorți va avea loc în noiembrie 2024”, mai notează sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed