Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă în Billie Jean King Cup. Totul se decide în meciul de dublu

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura! Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă în Billie Jean King Cup. Totul se decide în meciul de dublu. Tricolorele au reuşit să răstoarne scorul în meciul cu Ucraina.

După o primă zi foarte proastă, fetele noastre şi-au revenit. Au răsturnat toate calculele hârtiei.

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura!

După Ana Bogdan, a venit râsnul lui Jaqueline Cristian. Dacă în primul meci al zilei, Ana Bogdan a reuşit primul punct, a venit rândul lui Jaqueline Cristian să intre în arenă. Locul 75 WTA a avut o dispută uluitoare cu Lesia Tsurenko, locul 42 WTA.

Primul set a fost unul mai slab pentru jucătoarea noastră. Tsurenko s-a impus lejer cu scorul de 6-2. Apoi, meciul a luat o turnură incredidibilă. Jaqueline Cristian a reuşit să egaleze la seturi după 6-4. S-a intrat în setul decisiv acolo unde Jaqueline a dictat ritmult. S-a impus tot cu 6-4 şi a reuşit să câştige meciul. Astfel, s-a ajuns la scorul de 2-2, iar totul se va decide în ultimul meci al disputei, cel de dublu.

În ultimul meci, la dublu, se vor înfrunta echipele Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok – Maa Gae/Anca Todoni.

Câştigătoarea dintre România şi Ucraina se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, iar învinsa va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed