Performanţă uriaşă pentru România! Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian ne-au dus la turneul final. Răsturnare totală de situaţie la Billie Jean King Cup

Performanţă uriaşă pentru România! Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian ne-au dus la turneul final. Răsturnare totală de situaţie la Billie Jean King Cup. Fetele noastre au fost conduse cu 0-2 după prima zi, dar apoi au fost de neoprit.

A fost o dispută epică între România şi Ucraina la Billie Jean King Cup. Fetele noastre nu au cedat şi s-au impus cu 3-2.

Performanţă uriaşă pentru România!

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup. S-au impus în ultimul meci al întâlnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA). După ce în prima zi a întâlniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fără greşeală pentru tricolore. Acestea au câştigat toate cele trei meciuri.

La dublu, Bogdan şi Cristian au învinc cu 6-2, 7-6 echipa Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok. Tot sâmbătă, Ana Bogdan a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, şi Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4.

În prima zi a întâlnirii, vineri, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Ţurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, de la Sevilla. Ucraina va disputa un baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed