Scandal uriaş în Superliga! Jucătorii au refuzat să se mai antreneze. Sunt neplătiţi de luni de zile

Scandal uriaş în Superliga! Jucătorii au refuzat să se mai antreneze. Sunt neplătiţi de luni de zile şi s-au săturat de situaţia de la club. Jucătorii au decis să boicoteze antrenamentul de marţi dimineaţă.

Este scandal uriaş la Petrolul din cauza restanţelor financiare. Jucătorii nu au mai suportat situaţia şi au luat o decizie dură.

Scandal uriaş în Superliga!

Ploieştenii nu s-au mai antrenat în această dimineaţă. Băieţii antrenaţi de Nae Constantin au vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la drepturile financiare, conform gsp.ro. Conform sursei citate, ar fi aproape două salarii restante și primele din urmă. Altceva i-a deranjat mai mult pe jucători. Conducerea clubului n-ar fi cesionat sumele pentru promovarea în prima ligă.

Deşi sunt probleme financiare la club, echipa o duce foarte bine din punct de vedere sportiv. Gruparea plieşteană se află pe locul 7, poziție ce depășește așteptările prahovenilor de la început de sezon. Prahovenii au fost şi pe loc de play-off, dar după o serie slabă de jocuri au căzut în play-out.

Costel Lazăr, președintele Petrolului, a confirmat, în urmă cu câteva săptămâni, că sunt probleme la club. Petrolul nu e un club finanțat de autoritățile locale și nici nu are acționari. Principalul susținător din anii în care echipa s-a aflat în ligile inferioare, Veolia, s-a retras de un an și jumătate. Clubul a mai falimentat o dată, în 2016, și a repornit din liga a patra.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari