Constantin Budescu a dat tunul vieţii! A pus mâna pe o sumă uriaşă. Decizia care l-a îmbogăţit pe jucătorul Petrolului

Constantin Budescu a dat tunul vieţii! A pus mâna pe o sumă uriaşă. Decizia care l-a îmbogăţit pe jucătorul Petrolului a devenit oficială. Mijlocaşul tocmai a câştigat două milioane de euro.

Constantin Budescu a dat marea lovitură. Urmează să primească două milioane de euro. A câştigat lupta la TAS cu fosta sa echipă, Al-Shabab.

Constantin Budescu a dat tunul vieţii!

Constantin Budescu a rupt unilateral contractul cu Al-Shabab în 2019. Clubul l-a dat în judecată și a avut, inițial, câștig de cauză la FIFA. Trebuia să le achite 725.000 de euro. Cei de la TAS au întors decizia. Astfel, jucătorul Petrolului a câștigat procesul și, implicit, 2 milioane de euro.

„În loc să ne așezăm la masa discuțiilor, să agreem o reziliere, ei m-au trimis să mă antrenez singur, pe peluza din fața hotelului, dar și alte răutați de genul acesta, doar să mă determine să rup contractul. Într-un final, nu am mai putut accepta situația și știți că m-am întors în țară.

Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine”, a declarat Budescu, conform playsport.ro.

După experiența de la Al-Shabab, unde a fost coleg și cu Valerică Găman, Budescu s-a întors în România, la Astra. Acum, după o scurtă experienţă la FC Voluntari, jucătorul s-a întors acasă. Evoluează pentru Petrolul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari