Scandal uriaș în Superliga! Gabi Iancu s-a enervat după victoria cu FCU Craiova. Ce le-a reproșat fanilor

Scandal uriaș în Superliga! Gabi Iancu s-a enervat după victoria cu FCU Craiova. S-a aflat ce le-a reproșat fanilor. Jucătorul sibienilor a fost dezamăgit de atitudinea suporterilor din timpul partidei.

FC Hermannstadt a reușit să se impună în fața celor de la FCU Craiova cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ruben Fonseca, în minutul 88.

Gabi Iancu s-a enervat după victoria cu FCU Craiova

Chiar dacă totul a ieșit în favoarea sibienilor, Gabi Iancu a fost nemulțumit din cauza unui aspect. Anume, atitudinea suporterilor din timpul partidei.

„Astăzi a fost legea compensației, cum zice Mister. Am pierdut și noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaționale. Mai sunt 3 jocuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câștigăm.

Până să dăm gol nu prea s-a auzit «Sibiu» din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă am fi fost atât de buni și câștigam toate meciurile, probabil eram la FCSB și ne băteam la titlu. Ar trebui să ne încurajeze mai mult cei care vin la stadion. La fel și acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părți.

(nr. cartonașul galben) E mai rău pe margine decât pe teren. M-am descătușat și eu. Aveam emoții. Le-am arătat oamenilor că putem câștiga și dacă ne fac slabi și mai știu eu cum”, a declarat Gabi Iancu la Orange Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed