Dragoş Albu s-a dezlănţuit! Anunţ clar după înfrângerea cu Hermannstadt: ‘O mică neatenţie ne-a costat’ + Ce obiectiv are FCU Craiova pe finalul sezonului

Dragoş Albu s-a dezlănţuit! Anunţ clar după înfrângerea cu Hermannstadt. Cei de la FCU Craiova şi-au luat adio de la play-off, dar nu şi de la o calificare în cupele europene. Oltenii sunt în criză în 2024. au o singură victorie de la reluarea sezonului.

Dragoş Albu ştie ce le-a lipsit celor de la FCU Craiova în meciul cu Hermannstadt. Faptul că Juan Bauza a fost suspendat nu le-a dat şanse în atac oaspeţilor.

Dragoş Albu s-a dezlănţuit!

„Am încercat să dau tot ce am mai bun, la fel ca şi colegii mei. Nu am reuşit să înscriem şi asta ne-a costat. O mică neatenţie ne-a costat un gol şi am pierdut meciul. trebuie să ne revenim cât mai repede. trebuie să câştigăm peste câteva zile. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Ne lipseşte Bauza, dar nu trebuie să fie o scuză asta. Din păcate în seara asta ne-a lipsit golul. Suntem conştienţi de această înfrângere”, a spus Dragoş Albu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mul, Dragoş Albu are un obiectiv clar cu FCU Craiova pe finalul sezonului. Vrea să câştige play-out-ul şi să prindă finala Cupei României. „Dacă ne vom reveni vom câştiga play-out-ul. asta sper să ne batem la Europa ca anul trecut. Avem şi Cupa şi nu trebuie să renunţăm la ea”, a mai spus Albu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed