Scandal uriaș în Superliga! Dă de pământ cu omul lui Răzvan Burleanu: ”Este inexplicabil!”

Scandal uriaș în Superliga. Marius Avram nu s-a mai abținut și l-a criticat dur pe Istvan Kovacs.

Greșelile lui Istvan Kovacs au fost trecute cu vederea de şefii din arbitraj, iar fostul arbitru s-a înfuriat cumplit.

Marius Avram a dat de pământ cu omul lui Răzvan Burleanu!

Istvan Kovacs a avut o prestaţie de judeţ în partida dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, scor 1-0.  Kyros Vassaras, președintele CCA, a simțit nevoia să iasă și să îi scuze gafele lui Istvan în mod public.

Marius Avram nu s-a mai putut controla în urma afirmațiilor lui Vassaras. Fostul arbitru consideră ca acțiunile lui Kovacs nu pot fi explicate sau scuzate. Nu l-a iertat nici pe Horia Mladinovici, arbitrul din camera VAR.

„E greu de găsit o explicație pentru care nu a verificat unghiul din spatele porții, mai ales că avea posibilitatea asta (n.r. să verifice intervenția cu talpa a lui Ajeti asupra lui Pedro Justiniano). Nu găsesc nicio explicație. Este inexplicabil pentru mine! La genul acesta de faze VAR-ul nu își arată utilitatea. Sunt faze clare care pot fi ușor rezolvate de cei din cabina VAR. E o fază pe care trebuia să o vadă arbitrul în teren, nu e o fază ascunsă, neclară. Arbitrul trebuia să vadă această fază.

Lui Mladinovici nu îi trebuiau reluări din spatele porții. Nu avea nevoie de camera din spatele porții, se vede și pe celelalte camere. Trebuia să îl cheme pe Istvan ca să vadă faza. Ceva s-a întâmplat cu Mladinovici la acest meci, nu a fost la nivelul pentru Liga 1”, a spus Marius Avram pentru ProSport.

Declarația lui Kyros Vassaras

„În încercarea sa de a juca sau a degaja mingea pentru a nu fi jucată de adversar, apărătorul face un atac neregulamentar, un contact direct cu crampoanele pe piciorul adversarului provocând și căderea adversarului printr-o mișcare suplimentară cu celălalt picior.

Atacantul în acest caz este împiedicat și decizia corectă ar trebui să fie o lovitură de pedeapsă. Arbitrul nu reușește să identifice contactul, deoarece nu îi este clar dacă piciorul apărătorului se află în spatele celui al adversarului și atinge solul sau piciorul atacantului.

VAR verifică incidentul din diferite unghiuri de filmare, dar nu reușește să găsească vizualizarea corectă pentru a analiza corect atacul. Acestea ar fi fost imaginile filmate din spatele porții.

La final, el analizează situația din cealaltă suprafață de pedeapsă pentru lipsa unei abateri de henț și confirmă că întreaga verificare, pentru toate incidentele, s-a încheiat, confirmând toate deciziile de pe teren ca fiind corecte”, a spus Kyros Vassaras, pentru FRF TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed