Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Au venit sancțiunile de la UEFA. Ce este obligat să facă Răzvan Burleanu

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu. UEFA a făcut anunțul. S-au aflat sancțiunile după incidentele de la meciul România – Kosovo, 2-0, din preliminariile EURO 2024.

FRF a fost amendată cu 52.000 de euro, în plus suporterii nu vor avea acces pe stadion la următorul meci.

Meciul cu Kosovo din preliminariile EURO 2024 a fost întrerupt aproape 50 de minute după ce ultrașii „Uniți Sub Tricolor” au afișat un banner cu mesajul „Kosovo e Serbia”.

Comunicatul FRF

„UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu se va disputa în spatele ușilor închise.

Capetele de acuzare au fost:

Afișarea și scandarea de mesaje politice
Comportament rasist al suporterilor
Aprinderea de torțe
Aruncarea de obiecte pe teren
Blocarea zonelor de acces public

COPIII SUB 14 ANI, ACCES GRATUIT CU ANDORRA

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programata pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Federația Română de Fotbal respinge comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului cu Kosovo. Și reiterează principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv. De asemenea, FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică. Ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane. Totodată, așteptăm cu interes de la organele abilitate rezultatele cercetării legale în funcție de faptele comise de spectatorii care au determinat întreruperea meciului cu Kosovo”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed