Scandal uriaş în Superliga! Căpitanul lupilor, cu ochii în lacrimi. A fost scuipat de proprii fani

Scandal uriaş în Superliga! Căpitanul lupilor, cu ochii în lacrimi. A fost scuipat de proprii fani. Valentin Ţicu este în război tital cu ultraşii lupilor galbeni. Este un scandal de mai multe meciuri între cele două părţi.

Petrolul Ploiești a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-1, în etapa a 8-a a play-out-ului de Superliga.

Scandal uriaş în Superliga!

După acest rezultat, Petrolul s-a salvat, matematic de la retrogradarea din Superliga. Gicu Grozav, în minutul 10, și Berisha, în minutul 81, au marcat pentru ploieșteni. La finalul meciului, Valentin Țicu s-a dezlănţuit. A spus că nu a putut să se bucure pentru reușitele echipei sale, după ce suporterii ploieșteni l-au luat la țintă.

În același fel a procedat și Gicu Grozav, marcatorul golului de 1-0. ”A fost un meci foarte încărcat psihologic. Intrasem și noi în hora retrogradării. Presiunea a venit din ce în ce mai mult peste noi. Am dat dovadă de caracter, ne-am bătut pentru fiecare minge. Nu a fost cel mai calitativ joc, dar a contat doar rezultatul.

Nu știu de ce nici Gicu Grozav nu s-a bucurat la goluri. Eu nu m-am bucurat pentru că etapa trecută am fost scuipat de suporteri. Îmi vine să plâng, doar eu și familia mea știm prin ce am trecut. Am fost făcut slab, mort. Noi am dat tot ce am putut în acest sezon, dar doar atât am putut obține.”, a declarat Vali Țicu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed