Scandal uriaş în Superliga! Acuzaţii dure după meciul celor de la Rapid. Dan Şucu se va enerva cumplit

Scandal uriaş în Superliga! Acuzaţii dure după meciul celor de la Rapid. Dan Şucu se va enerva cumplit. O fostă mare legendă a Stelei semne de întrebare în ceea ce privește jocul giuleștenilor.

Rapid a câştigat cu 4-1 meciul de miercuri seara cu UTA, iar Helmut Duckadam a pus la îndoială jocul Rapidului, mai ales în cea de-a doua repriză.

Scandal uriaş în Superliga!

Mai exact, Helmut Duckadam a pus la îndoială o presupusă pasivitate a celor de la UTA. „Rapid, 30 de minute din repriza a doua, o degringoladă totală. La golul 3, nu am înțeles nimic. Nu vreau să îmi dau cu presupusul. Omondi a dat pasă de gol, nu se poate! UTA era peste Rapid.

Nici coechipierii nu îi dădeau lui Rrahmani pasă așa! Cam multe greșeli ciudate”, a declarat Duckadam, la digisport.ro.

Ion Crăciunescu este de aceași părere. „Foarte multe greșeli ciudate din partea celor de la UTA. La primul gol e o greșeală impardonabilă. Nu l-a presat nimeni, el a dus mingea în centrul careului”, a spus fostul mare arbitru, conform sursei citate.

Giuleştenii s-au impus cu 4-1 în faţa echipei lui Mircea Rednic şi s-au apropiat la 7 puncte de liderul FCSB. Totuşi, băieţii lui Elias Charalambous pot mări avansul. Au un meci mai puţin jucat. În această seară, se joacă FC Voluntari-FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed