S-a aflat adevărul despre Helmut Duckadam! Câţi bani încasează, lunar, de la statul român. Dezvăluiri despre eroul de la Sevilla

S-a aflat adevărul despre Helmut Duckadam! Banii pe care îi încasează, lunar, de la statul român. Dezvăluiri despre eroul de la Sevilla. Doar 4 foști mari fotbaliști primesc acești bani de la stat.

Helmut Duckadam primește bani din trei părți, de la Ministerul de Interne, rentă viageră pentru câștigarea Cupei Campionilor și o indemnizație de revoluționar.

S-a aflat adevărul despre Helmut Duckadam!

Helmut Duckadam, potrivit as.ro, primește de la stat 6240 de lei, pentru ca a câștiga Cupa Campionilor Europeni. Această sumă mai este încasată doar de încă trei foști fotbaliști și colegi ai eroului de la Sevilla, Ștefan Iovan, Mihail Majearu și Adrian Bumbescu.

Pe lângă banii de la stat, Duckadam mai primește 2.000 de lei pentru titlul de „Luptător pentru victoria Revoluției din decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant”, iar 1.800 de lei vin de la Ministerul de Interne, potrivit unei declarații date de acesta la prosport.ro, în 2020.

Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar. De 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata. Nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale.

Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, spunea Duckadam în 2020.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed