Scandal uriaș în Superliga! Acuzații devastatoare ale omului lui Adrian Mititelu. A dat de pământ cu antrenorii

Scandal uriaș în Superliga! Afirmații devastatoare ale omului lui Adrian Mititelu. A dat de pământ cu antrenorii. Acuză că anumiți tehnicieni cu licență PRO nu ar avea școala școala de antrenori.

Mâna dreaptă a lui Adrian Mititelu iese la rampă și dă cărțile pe față.

Afirmații devastatoare ale omului lui Adrian Mititelu!

Marcel Pușcaș, directorul executiv al oltenilor, susține că foarte mulți antrenori din Superliga, au Licența PRO, dar nu au absolvit școala de antrenorat.

Oficialul FCU nu s-a ferit din a numi doi dintre cei mai titrați antrenori din campionatul românesc, care se află într-o asemenea situație. Gheorghe Hagi și Mircea Rednic nu au făcut școala de antrenori, deși sunt deținători ai licenței PRO.

Marcel Pușcaș a vorbit despre situația incertă a băncii tehnice din Bănie. Directorul executiv este interesat de cineva care să facă schimbări reale la echipă, nu care să se învârtă în jurul unei hârtii oficiale, însă fără rezultate.

”În România, sunt foarte puțini antrenori de valoare. Îi număr pe degetele de la o singură mână. Plus că mai sunt alții care se tot rulează prin Liga 1.

Cunosc mulți antrenori cu Licența PRO care nu știu să scrie, cunosc mulți antrenori cu Licența Pro care nu au citit o carte în viața lor, cunosc foarte mulți antrenori cu Licența Pro care nu au școala de antrenori, nu au IEFS-ul sau CNFPA-ul, cele două instituții din România care formează antrenori”, a spus Marcel Pușcaș, conform Play Sport.

Cum și-au dobândit legendele licențele PRO

Omul lui Adrian Mititelu a făcut publice detaliile procesului prin care, renumiți tehnicieni, precum Hagi și Rednic, au putut să facă rost de licența PRO.

”Pentru că acum 20- 25 de ani, foarte mulți foști fotbaliști cu niscaiva performanțe primeau carnetul de antrenor. Cu acest carnet s-au prezentat mai apoi la FRF și și-au luat licențele, B, A și Pro.

E ca si cum ar fi medici primari fără să facă Medicina. Sunt acum vreo 10 din ăștia prin România, fără școală de antrenori. Luati-le CV-ul tuturor și vedeți ce studii au.

Sunt curios dacă Hagi a terminat școala de antrenori. Eu știu că Hagi a terminat ASE-ul, Rednic a terminat Subinginerii, la Hunedoara. Sunt antrenori care au avut performanțe în România și au câștigat campionate și nu au terminat scoli de antrenori.

Și atunci de ce ne umflăm atât în pene cu Licența asta Pro? Problema este să știi meserie, cum sunt Hagi și Rednic, fără să fi terminat IEFS-ul sau CNFPA-ul”, a încheiat Marcel Pușcaș.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed