Scandal uriaş în Grecia! Ce a făcut Răzvan Lucescu după ce a luat titlul cu PAOK Salonic. A fost scos cu scutierii de pe stadion

Scandal uriaş în Grecia! S-a aflat ce a făcut Răzvan Lucescu după ce a luat titlul cu PAOK Salonic. A fost scos cu scutierii de pe stadion. Asta după ce echipa fostului selecţioner a învins marea rivală, Aris Salonic, pe terenul ei, scor 2-1.

A fost scandal în meciul de titlu pentru Răzvan Lucescu. La finalul partidei a fost nevoie de intervenţia scutierilor.

Ce a făcut Răzvan Lucescu după ce a luat titlul cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a luat al doilea titlu la PAOK, după cel din 2019. A câștigat cu 2-1 pe terenul marii rivale. La finalul partidei, a avut loc o bătaie generală, cu antrenorul român implicat direct. Tot scandalul a pornit chiar de la el.

După fluierul final a făcut semne către tribune. Cei de la Aris s-au enervat și a pornit un scandal general pe teren, care a continuat pe tunelul care duce la vestiare. Jandarmii și forțele de ordine au intrat pe teren pentru a calma lucrurile. Nu au făcut faţă pentru că s-au împărțit lovituri între cele două tabere.

Lucescu a fost scos cu scutierii de pe teren, iar în acest timp făcea gesturi nervoase către adversari. Jucătorii celor două echipe și-au împărțit pumni pe tunelul care duce la vestiare.

Tensiunea a escaladat după ce PAOK a rămas în 10 oameni în minutul 79. Michailidis a primit al doilea cartonaș galben. În ciuda faptului că a rămas cu un om mai puţin, PAOK Salonic a menţinut rezultatul şi a luat titlul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed