Răzvan Lucescu a dat marea lovitură! Fostul selecţioner are Grecia la picioare. PAOK Salonic e noua campioană

Răzvan Lucescu a dat marea lovitură! Fostul selecţioner are Grecia la picioare. PAOK Salonic e noua campioană. Asta după ce în ultima etapă a campionatului a obţinut o victorie mare.

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a învins-o pe Aris, scor 2-1, în ultimul meci al sezonului în Grecia.

Răzvan Lucescu a dat marea lovitură!

Astfel, formația antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat titlul din Grecia, după 5 ani de așteptare. PAOK avea nevoie de victorie înaintea etapei pentru a-și asigura trofeul, lucru care s-a și întâmplat. Este al doilea titlu câștigat de Răzvan Lucescu la formația din Grecia, după cel din sezonul 2018/2019.

Echipa românului a deschis scorul după 30 de minute. Brandon Thomas a fost cel care a marcat. Gazdele au reuşit egalarea imediat după pauză prin Loren Moron. Egalitatea a ţinut până în minutul 62. Atunci, Taison a făcut 2-1 pentru cei de la PAOK. Oaspeţii rămas în 10 oameni, în minutul 78, după eliminarea lui Giannis Michailidis.

S-a terminat Aris Salonic-PAOK Salonic 1-2 și oaspeţii au câștigat titlul în Grecia, cu 80 de puncte. Pe locul doi s-a clasat AEK, la două lungimi distanță, în timp ce Olympiakos a completat podiumul, cu 74 de puncte.

Echipele de start:

Aris (4-2-3-1): Julian – Odubajo, Fabiano, Brabec, Montoya – Jules, Darida – Suleymanov, Verstraete, Kike Saverio – Moron

Antrenor: Akis Mantzios

PAOK Salonic (4-2-3-1): Kotarski – Saester, Kedziora, Michalidis, Baba – Meite, Schwab – Zivkovic, Konstatelias, Taison – Thomas

Antrenor: Răzvan Lucescu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed