Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţul nopţii după ce a luat titlul cu PAOK Salonic. Ce a putut să spună despre patronul echipei

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţul nopţii după ce a luat titlul cu PAOK Salonic. S-a aflat ce a putut să spună despre patronul echipei. Fostul selecţioner are Grecia la picioare, după ce a dat lovitura.

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a câştigat titlul. Asta după ce a învins marea rivală, Aris Salonic, scor 2-1.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Răzvan Lucescu a avut un discurs euforic la finalul victoriei obținute de PAOK pe terenul lui Aris, scor 2-1. A fost meciul care a adus al patrulea titlu de campioană din istoria clubului.

Fostul selecţioner a glumit cu reporterul care îl intervieva. Apoi, l-a lăudat pe patronul echipei. „Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.

Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed