Scandal uriaş în cazul Simonei Halep! Replică devastatoare în miez de noapte. Acuzaţii şocante ale lui Patrick Mouratoglou

Scandal uriaş în cazul Simonei Halep! Replică devastatoare în miez de noapte. Acuzaţii şocante ale lui Patrick Mouratoglou. După anunţul româncei care a spus, în urmă cu câteva minute, că procesul se va amâna, a venit rândul antrenorului.

Simona Halep este un car de nervi. Tocmai a aflat că procesul de dopaj se va amâna pentru a treia oară. De vină sunt cei de la ITIA care au cerut acest lucru la tribunalul independent de la Londra.

Scandal uriaş în cazul Simonei Halep!

Imediat după anunţul Simonei Halep a intervenit şi antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou. Acesta a replicat la postarea româncei şi a venit cu acuzaţii devastatoare la adresa celor de la ITIA. Sunt acuzaţii extrem de dure şi fără precedent din partea antrenorului francez al campioanei noastre.

„Joc dublu. Jocul pe care ITIA il face din prima zi”, a tunat tehnicianul la postarea Simonei Halep.

Sportiva noastră anunţase în urmă cu doar câteva minute că procesul de pe 28 mai va fi din nou amânat, pentru a treia oară. Mai mult, Simona a lansat şi ea acuzaţii extrem de grave la adresa celor de la ITIA.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta.

Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele”, a spus Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed