Scandal uriaş după suspendarea primită de Cristi Săpunaru! Atac direct la adresa Comisiei de Disciplină: ‘S-a dat liber la flegme, la scandal, la bătăi!’

Scandal uriaş după suspendarea primită de Cristi Săpunaru! Fostul arbitru, Marius Avram, a lansat un atac direct la adresa Comisiei de Disciplină. Lui Avram nu îi vine să creadă cum Săpunaru a primit o singură etapă de suspendare.

Rapidistul Cristi Săpunaru a fost protagonistul unui scandal uriaş la meciul FCU Craiova – Rapid 1-0.

Scandal uriaş după suspendarea primită de Cristi Săpunaru!

În urma incidentelor grave de la finalul meciului de la Târgu Jiu Săpunaru a primit o etapă de suspendare. Asta s-a întâmplat pentru că arbitrul, dar şi observatorul nu au trecut în raportul de joc. La finalul meciului, au existat incidente atât la galeria Rapidului, în drum spre vestiare, dar şi la vestiare.

După această decizie a Comisiei de Disciplină și Etică, Marius Avram a criticat verdictul responsabililor din cadrul Federației Române de Fotbal. „Decizia luată înseamnă de fapt liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi, pentru că dacă astăzi tu nu i-ai suspendat practic deloc, la următoarele meciuri la care un jucător va scuipa un spectator, la următoarele meciuri la care cineva va merge de la clubul gazdă și va provoca o galerie și lucrul ăsta va provoca un scandal, la următorul meci la care intră pe tunel persoane care nu au ce căuta și lovesc jucători, trebuie să dai aceeași decizie.

Vorbim despre decizii echilibrate ale Comisiei de Disciplină care trebuie să ia aceeași decizie pe spețe similare. Nu vorbesc despre Săpunaru, Craiova, nu contează numele. E vorba despre un principiu. Ai luat o decizie azi, trebuie să iei aceeași decizie pe viitor. Sper să nu mai vedem asemenea imagini, dar e posibil, la nervi, să le mai vedem, pentru că aceste conflicte nu se opresc”, a spus Marius Avram, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari