Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022! Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit: ‘Cea mai proastă din istorie’ / Foto

Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022! Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit. A lansat cuvinte grele la adresa turneului final din Qatar. Nu s-a mai putut abţine şi a făcut praf tot ce a însemnat Cupa Mondială.

Finala Cupei Mondiale 2022 este considerată cel mai frumos meci din istorie de către specialişti. Argentina lui Leo Messi a câştigat la penalty-uri în faţa Franţei.

Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022!

Sora lui Cristiano Ronaldo a avut o reacţie controversată pe reţelele sociale. Katia Aveiro a avut un mesaj incredibil după finala Cupei Mondiale din Qatar, Argentina – Franța.

Katia Aveiro a continuat seria comentariilor “înțepătoare”, începută după eliminarea Portugaliei în faza sferturilor de finală. Sora lui Cristiano Ronaldo a felicitat-o pe Argentina pentru triumf, dar l-a remarcat pe francezul Kylian Mbappe, autorul unui hat-trick în finală.

“Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie… din fericire, ne-a oferit o finală grandioasă. Ce meci! Felicitări, Argentina. Kylian Mbappe, acest băiat este ireal. Ce viitor strălucit te așteaptă. Incredibil”, a scris Katia Aveiro pe Instagram.

Reacţia Katiei Aveiro a enervat foartă multă lume care a bombardat-o cu mesaje după această postare. În schimb, Cristiano Ronaldo nu a reacţionat deloc după ce marele său rival, Leo Messi, a câştigat Cupa Mondială 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed