VIDEOCLIP ISTORIC! Cristiano Ronaldo mărturisește că iubește Argentina! Atunci, și pe Messi?

Planeta a așteptat în zadar finala care trebuia să fie la Cupa Mondială: Messi versus Cristiano Ronaldo, dar confruntarea titanilor ultimelor decenii nu s-a putut produce.

Măcinat de probleme pe final de carieră, Cristiano Ronaldo n-a prins momente de magie în Qatar. Ba mai mult, selecționerul demis al Portugaliei, Fernando Santos, i-a dat o lecție după ce CR7 a comentat când a fost schimbat și l-a trecut pe bancă. Amurgul zeilor a arătat urât pe Ronaldo și Portugalia, eliminată în sferturi de Maroc.

Leo Messi a fost, în schimb, geniul care și-a tras echipa ca un adevărat lider până în finală. Când, în loc de eternul său inamic, va da peste noul val, reprezentat de Mbappe. Argentina lui Leo se va înfrunta cu Franța, așa că lumea a rămas doar cu imaginația, în privința ”finalei unei ere„.

Lumea se întreabă acum dacă Ronaldo îi va ține pumnii, totuși, lui Messi în finala cu francezii. Și s-a aflat! Adevărul a șocat pe toată lumea. Lusitanul e mare fan al Argentinei, deoarece partenera lui de viață, Georgina Rodriguez este pe jumătate argentiniancă.

„Argentina, Argentina. Iubita mea e din Argentina. Multă lume nu știe asta. E jumătate argentiniancă, jumătate spanioloaică.

Iubesc Argentina. Lumea crede că nu-mi place Argentina, dar îmi place mult”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un video care a devenit tot mai popular înainte de finala Campionatului Mondial.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari