Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022! S-a deschis o anchetă. FIFA intervine în forţă / Video

Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022! S-a deschis o anchetă. FIFA intervine în forţă după ce s-a petrecut la finalul meciului dintre Argentina şi Franţa. Toată lumea s-a enervat când a văzut imaginile.

Un nou scandal umbreşte Cupa Mondială 2022.

.

Scandal uriaş după finala Cupei Mondiale 2022!

FIFA a decis să ancheteze cum a fost posibil ca Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante celebru, şi alte persoane au obţinut “acces nejustificat” pe teren după finala Cupei Mondiale 2022, conform bbc.com.

Turcul Salt Bae, al cărui nume adevărat este Nusret Gokce, a fost văzut pe teren ţinând trofeul, sărutându-l şi bucurându-se alături de jucătorii naţionalei Argentinei.

Conform regulamentelor FIFA, trofeul poate fi ţinut în mână de un grup “foarte select” de oameni. Este vorba despre câştigătorii turneului, oficialii FIFA şi şefi de stat.

“După o analiză, FIFA a stabilit cum au obţinut unele persoane acces nejustificat pe teren după ceremonie de încheiere a competiţiei, pe stadionul Lusail, la 18 decembrie. Vor fi luaatae măsurile interne adecvate”, a precizat un purtător de cuvânt al FIFA.

Salt Bae este proprietarul unui lanţ de restaurante de lux. Printre starurile care au mâncat la restaurantele sale se numără Lionel Messi, Cristiano Ronakdo şi David Beckham. De altfel, o bună parte din restaurantele bucătarului sunt deţinute de statul Qatar.

Chiar anul acesta, în iunie, Qatar Investment Authority a cumparat 20% din acțiunile lanțului de restaurante fondat de Salt Bae. Qatar Investment Authority este fondul suveran de investiţii al statului Qatar.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

În noiembrie, în timpul CM, Salt Bae a postat în social media un filmuleţ în care apare îmbrăţişându-l pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed