Femeile celebre care au încins Cupa Mondială 2022! Au fost arestate de forţele de ordine. S-a aflat adevărul / Foto

Femeile celebre care au încins Cupa Mondială 2022! Au fost arestate de forţele de ordine. Abia acum s-a aflat adevărul. Una dintre acestea a rupt tăcerea şi a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Argentina a devenit duminică pentru a treia oară campioană mondială. A bătut Franţa la penalty-uri şi a câştigat Cupa Mondială 2022.

Femeile celebre care au încins Cupa Mondială 2022!

La finala Cupei Mondiale 2022 s-a întâmplat un moment incredibil. Pe Lusail Stadium, arena pe care s-a jucat ultimul act a fost prezentă și o tănără care și-a scos tricoul de bucurie la final.

După ce Montiel a transformat penalty-ul decisiv, femeia și-a scos tricoul cu însemnele noii campioane mondiale și a rămas topless, în văzul tuturor. Ipostaza aproape că i-a șocat pe localnici când au văzut-o pe fata din Argentina la bustul gol. Aceasta a fost imediat ridicată de forțele de ordine, după care au trecut zeci de ore fără a se mai ști nimic despre aceasta.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @milubarbiie_

Ulterior s-a aflat că tânăra, cunoscută pe Instagram ca fiind Noe Dreams, a revenit în țara natală. Iniţial, s-a crezut că Noe are probleme cu forțele de ordine din Qatar.

S-a presupus chiar că ar fi fost arestată. Tânăra a postat un clip din aeroport în care a spus că este bine după care a publicat și alte scurte filmulețe legate de bucuria revenirii acasă a delegației reprezentativei Argentinei.

Noe nu a fost singură. O altă prietenă de a ei, Milu, s-a bucrat excesiv pentru victoria favoriţilor. Cele două au fost denumite The Topless Girls.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed