Scandal uriaş cu Răzvan Lucescu în prim plan! A ameninţat cu plecarea de la stadion. Culisele războiului de la finalul meciului

Scandal uriaş cu Răzvan Lucescu în prim plan! A ameninţat cu plecarea de la stadion. Culisele războiului de la finalul meciului cu Aberdeen, care s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Răzvan Lucescu și-a calificat echipa în faza următoare din Conference League. La finalul meciului a fost însă scandal.

Scandal uriaş cu Răzvan Lucescu în prim plan!

La conferința de presă de la finalul meciului, Răzvan Lucescu i-a avertizat pe jurnaliștii prezenți că nu dorește să audă întrebări negative. Asta pentru că obiectivul echipei a fost îndeplinit. În cazul în care aceștia nu înțeleg, el se va ridica și va pleca.

„Ascultați. Le-am spus și lor (n.r. – traducătorului și ofițerului de presă), dacă primesc o întrebare negativă astăzi, vă spun că ne-am calificat mai departe și ies din sală. V-am avertizat. Nu vreau să plec, așa că… (n.r. – zâmbește).

Astăzi trebuia să ne calificăm mai departe și am făcut-o. Puteți să mă întrebați ce vreți, eu nu voi uita seara după meciul cu Beitar, când publicul a fost ostil, foarte multă negativitate. Din acel moment au trecut 10 meciuri europene în care nu am pierdut. Asta mă face fericit.

Ținta noastră astăzi a fost calificarea mai departe și am obținut-o. Așa că sunt satisfăcut. Am înfruntat o echipă care și-a dat viața pe teren și chiar și așa ne-am creat foarte multe ocazii. Am înscris două goluri, dar din nefericire am primit două goluri dintr-o jumătate de ocazie a lor.

Nu este drept pentru noi, dar astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Al doilea lor gol a venit după o greșeală mare a arbitrului, a fost un fault clar comis de stoperul lor. Nu este posibil să nu fie fluierat. Apoi, la următoarea pasă, a dictat greșit fault la intervenția fundașului nostru central asupra atacantului advers, iar ei au înscris din lovitura liberă.

Concluzia este că am fost ghinioniști, dar a fost o seară bună pentru echipa noastră”, a afirmat Lucescu la conferința de presă.

PAOK mai are două meciuri de jucat în grupa din Conference League. În deplasare cu Eintracht Frankfurt și cu cei de la HJK, de acasă. Meciul cu nemţii este decisiv şi va hotărî echipa care termină pe primul loc în grupă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed