Răzvan Lucescu face senzație în Grecia. PAOK și-a învins marea rivală și visează la titlu

Răzvan Lucescu face senzație în Grecia. Echipa tehnicianului român, PAOK, și-a învins marea rivală din campionat și visează la titlu.

PAOK Salonic a câștigat meciul cu Olympiakos din etapa a 10-a din campionatul din Grecia, cu un scor de 4-2.

Răzvan Lucescu face senzație în Grecia

Scorul a fost deschis de PAOK. În minutul 38, Andrija Zivkovic a marcat ptimul gol al meciului. În repriza a doua, minutul 56, Brandon Thomas a reușit să obțină un penalty, pe care ș-a fructificat așa cum a trebuit. La o scurtă distanță de timp, tot același Brandon Thomas a marcat al doilea său gol din partida cu Olympiakos, reușind să se desprindă de pe tabela de marcaj.

Mai mult, PAOK a reușit să marcheze și al patrulea gol prin Magomed Ozdoev în minutul 78.

Pe final, Olympiakos a încercat să mai reducă din diferență, prin golurile marcate de Konstantinos Fourtounis (minutul 86) și Georgios Masouras (minutul 90+8). Însă, nu a fost suficiente pentru ca Olympiakos să obțină cel puțin o remiză.

În urma acestui rezultat, PAOK Salonic se află pe locul al 4-lea în campionatul Greciei, cu 20 de puncte acumulate după 10 partide, în timp ce Olyimpiakos se află pe poziția a doua a ierarhiei, cu 21 de puncte obținute după 10 meciuri.

Pentru echipa lui Răzvan Lucescu este primul succes obținut în meciurile directe cu Olympiakos în anul 2023. În precedentele 3 întâlniri din acest an dintre cele două formații, Olympiakos s-a impus de două ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed