Scandal imens la Rapid după escapada jucătorilor! Impresarul lui Alexandru Albu s-a dezlănţuit. Atac dur la adresa oamenilor lui Dan Şucu

Scandal imens la Rapid după escapada jucătorilor! Impresarul lui Alexandru Albu s-a dezlănţuit. Atac dur la adresa oamenilor lui Dan Şucu. Albu şi Andrei Borza au încasat-o grav pentru distracţia de după meciul cu Poli Iaşi.

Omul lui Dan Şucu, Daniel Niculae a anunţat excluderea celor doi jucători, pe perioadă nedeterminată.

Scandal imens la Rapid după escapada jucătorilor!

După această decizie lucrurile s-au precipitat şi mai rău. Andrei Borza și Alexandru Albu au petrecut într-un club din Iași după meciul Poli – Rapid 3-1, meci în care ambii au fost titulari.

Mihai Stan, agentul lui Alexandru Albu, le-a reproșat lui Daniel Niculae și Dan Șucu faptul că l-au criticat public pe fotbalist și au anunțat că e exclus din lot. Decizia a venit înainte să existe o discuție privată între părți.

”Nu înțeleg de ce această discuție are loc în spațiul public. Știm că problemele interne se rezolvă în familie. Astfel de situații sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media.

Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obține un punct de vedere. În semn de respect față de club și suporteri, nu vom emite declarații publice. Așteptăm o discuție directă cu clubul”, a scris Mihai Stan, pe contul personal de Facebook.

La scurt timp după apariția imaginilor cu cei doi fotbaliști într-un club din Iași, Rapid a luat primele decizii. Președintele Daniel Niculae a anunţat că Andrei Borza și Alexandru Albu au fost excluși din lot o perioadă nederminată și au primit câte o amendă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed