Răsturnare de situaţie în scandalul momentului! Ce spune unul dintre petrecăreţii de la Rapid. Dan Şucu trebuie să ştie

Răsturnare de situaţie în scandalul momentului! S-a aflat ce spune unul dintre petrecăreţii de la Rapid. Dan Şucu trebuie să ştie. Este război total în Giuleşti după înfrângerea cu codaşa Poli Iaşi.

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi în club, după victorie. Dan Şucu a ieşit şi i-a făcut praf pe cei doi.

Răsturnare de situaţie în scandalul momentului!

Acum, Alexandru Albu îi răspunde lui Dan Şucu. Mijlocaşul a încercat să dea explicații. Fotbalistul celor de la Rapid susține că nu a mers în club, iar filmările sunt dintr-o altă zi. „Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău”, a spus Alexandru Albu, potrivit iamsport.ro. Apoi, după ce a văzut imaginile, Albu s-a sucit, conform sursei citate.

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, nu a negat că cei doi au fost în club. Mai mult, acesta a anunțat că Albu și Borza vor fi sancționați. ”Cum să vedem aceste imagini, da, deja celebre. Nu aveau ce să caute în club! Erau în programul echipei, vor suferi consecințele. E un lucru foarte grav!

Nu aveau de ce să fie acolo! Ei trebuiau să fie la odihnă, la somn. Și dacă ar fi câștigat, tot nu ar fi avut de ce să fie acolo. O să sufere acum, dacă după înfrângere n-au suferit.

Și dacă am fi câștigat la Iași, tot doar cu acceptul conducerii sau al staff-ului ar fi putut merge în club. Tot în programul echipei erau. Asta e, vor suferi consecințele”, a spus Daniel Niculae.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed