Atac devastator la adresa lui Dan Şucu! Patronul de la Rapid, făcut praf. Ioan Ovidiu Sabău nu s-a mai abţinut

Atac devastator la adresa lui Dan Şucu! Patronul de la Rapid, făcut praf. Ioan Ovidiu Sabău nu s-a mai abţinut după atacul la adresa jucătorului de la Universitatea Cluj. I-a luat apărarea.

Pe pagina oficială a celor de la Rapid a apărut un comunicat de presă, transmis de Dan Șucu, în care acesta atacă acuzațiile lui Gigi Becali despre ”omeniile” din Superliga. În comunicatul respectiv, patronul giuleștenilor se leagă și de penalty-ul ratat de Dan Nistor.

Atac devastator la adresa lui Dan Şucu!

Ioan Ovidiu Sabău a reacționat imediat la aceste declarații. I-a atras atenția lui Dan Șucu să fie mai atent la ce spune. Tehnicianul este de părere că nu are cum cineva să vină să se ia de un om care și-a construit cariera timp de 35 de ani pe multă muncă și multe sacrificii.

”(n.r. despre cum a reacționat Dan Nistor) Cum poți să reacționezi când ți-ai clădit o carieră pe muncă, multe sacrificii și la 35 de ani să auzi așa ceva? Cum ne-am simți fiecare dacă s-ar spune lucruri neadevărate despre noi?

(n.r. – dacă s-a simțit jignit și Ioan Ovidiu Sabău) Sigur că da. Eu am 200% încredere în Nistor. Știu cine e, cum este ca om. Nu se pune problema să ne gândim la așa ceva! Nu întâmplător a ajuns cel mai bun jucător al turului. Cum poți să-ți câștigi altfel încrederea decât prin asemenea evoluții?

Nu se poate așa ceva. Este o declarație care lasă loc de interpretări și care, repet, te face să te simți foarte prost”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, pentru prosport.ro.

”Și-a câștigat respectul și aprecierea oamenilor”

”Cred că se pricepe, a investit foarte mult în fotbal din ce văd, dar când faci aceste afirmații trebuie să fii foarte atent. Este o chestiune sensibilă pentru că șifonezi imaginea unui om care a fost cel mai bun jucător al turului.

Un om care și-a câștigat respectul și aprecierea oamenilor care se uită la fotbal, prin implicare totală și realizări personale.

Trebuie să fim atenți când facem astfel de declarații. O pun pe seama lipsei de experiență, a neatenției. Totuși, este un om echilibrat. Personal, cred ca nu ar fi trebuit să facă o asemenea declarație, care poate fi interpretată greșit”, a mai spus tehnicianul Universității Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed