Scandal imens după CFR Cluj-FCU Craiova! Dezvăluiri șocante ale oaspeților: ‘Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs’

Scandal imens după CFR Cluj-FCU Craiova, scor 1-0. Dezvăluiri șocante ale oaspeților.

Dan Vasilică, preparatorul fizic al grupării oltene, a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care a fost eliminat.

Scandal imens după CFR Cluj-FCU Craiova

Meciul CFR Cluj-FCU Craiova, scor 1-0, a fost marcat de mai multe momente tensionate. Printre acestea se numără și unul petrecut în minutul 108, atunci când preparatorul fizic al oltenilor a fost dat afară de pe teren, după ce arbitrul i-a arătat cartonașul roșu pentru proteste.

Dan Vasilică a fost lovit cu un obiect în timp ce părăsea terenul, iar Sidibe, care l-a găsit pe teren, i l-a arătat lui Istvan Kovacs. Arbitrul l-a băgat în buzunar și i-a spus lui Vasilică să meargă mai departe, chiar dacă acesta a acuzat dureri.

Dan Vasilică a povestit pentru GSP.ro ce s-a întâmplat.

„Nu știu cu ce m-au lovit. Ceva tare, că eu nu fac teatru. Mi-au zis că un telefon, ceva de genul. Am plecat amețit. M-a amenințat domnul arbitru că oprește meciul dacă trec trei minute și nu mă ridic. Cartonașul roșu l-am luat pentru că am protestat toți. Îl oprise pe Ganea din acțiune. Nimic altceva”, a spus Dan Vasilică pentru sursa mai sus menționată.

Potrivit regulamentului, în astfel de cazuri arbitrul poate lăsa jocul să continue, să-l întrerupă sau să-l oprească definitiv.

Istvan Kovacs, făcut praf de Ion Crăciunescu

După meciul dintre CFR Cluj și FCU Craiova, oltenii, dar și mai mulți oameni din fotbal l-au arătat cu degetul pe Kovacs pentru prestația sa.

„Să dai al doilea galben pentru aşa ceva. Nu e intensitatea faultului mare. Nici nu îl loveşte. Doar îl împiedică. E faul şi atât. Îi barează drumul şi atât. Cum să dai al doilea galben, nu ai cum aşa ceva. Ai o ocazie să repari asta şi nu o faci. Când îl calcă pe picior pe jucătorul de la Craiova şi nu îi dă galben.

Vassaras a mai avut o problemă cu Istvan. Arbitrul ăsta stă în Cluj şi e din Cluj. Cum să-l delegi pe acest arbitru. L-a delegat şi uitaţi ce a putut să iasă”, a spus Ion Crăciunescu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed