Istvan Kovacs, umilit în direct! Cei de la FCU Craiova l-au distrus pe arbitru: ‘A fost măcel. Nu am fost lăsaţi să ajungem în Europa’

Istvan Kovacs, umilit în direct! Cei de la FCU Craiova l-au distrus pe arbitru după meciul pierdut contra celor de la CFR Cluj. Arbitrului i s-a reproşat un penalty neacordat şi eliminarea total aiurea a lui Juan Bauza.

Istvan Kovacs a fost făcut praf de către Vlad Achim. Mijlocaşul celor de la FCU Craiova îl acuză pe arbitru că i-a favorizat pe cei de la CFR Cluj să ajungă în Conference League.

Istvan Kovacs, umilit în direct!

Vlad Achim l-a distrus pe Istvan Kovcacs. Spune clar că arbitrul a fost trimis cu temă pentru ajuta CFR Cluj săî meargă în cupele europene.

„A început cum ne aşteptam. faulturi încontinuu pentru ei. Nici corner nu ne-a dat că nu voia el să dea corner. Când a văzut că nu ne poate potoli a dat drumul la artileria grea. Om eliminat aiurea, penalty nedat. Totul numai pe invers cu scopul ştiut doar de dânsul. Vorbesc de acest ultim meci. Nu-l uităm nici pe Chivulete.

Ce a fost în seara asta a fost măcel. Faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mari Trebuia să ne oprească într-un fel. Un sezon cu suişuri şi coborâşuri. Acest lucru să-l continuăm, meciurile foarte bune. Nu am fost lăsaţi să ajungem în Europa. Încercăm la anul să intrăm în Europa fără baraje. dacă dăm de domnul Kocavs sezonul viitor ne luăm adio. Sper să nu ne mai întâlnim cu el”, a tunat Achim, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed