Sacrificiul suprem pentru Victor Piţurcă! Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incendiare. La cine a renunţat pentru a fi cu fostul selecţioner

Sacrificiul suprem pentru Victor Piţurcă! Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incendiare. S-a aflat la cine a renunţat pentru a fi cu fostul selecţioner. Vica Blochina vine cu amănunte uluitoare de pe vremea când se iubea în secret cu antrenorul.

Victor Piţurcă şi Vica Blochina s-au iubit, în secret, timp de 16 ani. Cei doi au şi un fiu, Edan, pe care antrenorul nu l-a recunoscut decât obligat.

Sacrificiul suprem pentru Victor Piţurcă!

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre momentul în care a pus capăt relaţiei cu Victor Piţurcă. Cea care este supranumită cea mai cunoscută amantă din România a spus că a avut un şoc în momentul în care pleca în vacanţă cu noul iubit. S-a întâlnit cu Victor Piţurcă pe drum.

”Mă despărțisem de el, 30 de ani aveam. Mă despărțisem de Pițurcă, 30 de ani visam să îi fac la Paris. Am plecat cu un om foarte mișto, un om cu foarte multe posibilități, eram în mașina lui, mergeam cu limuzina lui, spre aeroport. Mergeam la Paris, mergeam la Ritz (n.r.- hotel de lux din Paris). Îmi doreau eu să ajung la Ritz și la Luvru.

Și ce crezi? În drum spre aeroport am văzut mașina lui Pițurcă. Crede-mă! Povestea asta nu am spus-o nimănui, nici prietenilor. Crede-mă că nu mai aveam chef de nimic, mi-a trecut dragostea și de ăla, și de bani și că el era mișto. A fost cea mai urâta zi a mea.

De ziua mea, la 30 de ani, am stat la Ritz, cu bani foarte mulți, cu multe cumpărături și am plâns. De atunci urăsc Luvru, o urăsc pe Mona Lisa și niciodată nu am mai călcat la acest hotel. Am suferit foarte mult”, a spus Vica Blochina la Kanal D, la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Acum, Piţurcă nu doar că l-a recunoscut pe Edan, dar băiatul s-a mutat în casa antrenorului. Vica Blochina recunoaşte că se vede destul de rar cu fiul ei de care are grijă Maria, soţia lui Piţurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed